WORKSHOPS

WORKSHOP: FORDYBELSE OG NÆRVÆR I RELATIONER

- Hurra! Vi oplever verden forskelligt


HVAD KAN I FORVENTE
En række kærlig og praktisk workshop, med base i den psykologiske forståelse af, at vi alle oplever verden indefra og ud – og med inspiration fra tantriske øvelser. Gennem oplæg, samtaler og øvelser undersøger vi, hvad det betyder for vores forhold, at vi oplever verden forskelligt. Hvordan konflikter ikke behøver blive ved med at være konflikter, hvordan verden bliver større af vores forskellige oplevelser og hvordan vi i langt højere grad kan tage ansvar for vores egne oplevelser, lyst og drømme.


HVORFOR NU DET?
“Helvede, er andre mennesker” – sådan lyder et citat af den franske filosof Sartre. Citatet kommer fra et stykke, han skrev om nære relationer. De nære relationer som han mente pr definition er konfliktfyldte.


Jeg kunne ikke lade være at grine, da jeg hørte citatet første gang, for jeg ved præcis, hvad han mener. Det kan opleves uendeligt irriterende, når andre ser verden, anderledes end os selv: Når de støjer lige præcis på det tidspunkt, vi har allermest brug for ro. Når de vil på museum, den dag vi har allermest brug til at ligge på stranden. Når de ikke kan se rodet, når det åbenlyst roder i hele huset. Når de afbryder lige der, hvor vi har allermest brug for de lytter. Og ja, ærlig talt, listen er så lang, at den nok aldrig stopper.

Vi oplever verden forskelligt. Vi ved det jo godt, og alligevel er det nok en af de største kilder til konflikter, brudte relationer, sårede følelser og temperamenter, der løber løbsk.


Ikke mindst i vores nære relationer og særligt parforholdet, kan den forskellige oplevelse at verden og nuet opleves problematisk og nogle gange som et uoverkommeligt problem.


Men hvad hvis andre mennesker (inklusiv vores partner!!) og deres separate virkeligheder ikke er helvede? Hvad hvis det er himlen – en gave? Hvad hvis det er noget af det, der gør livet endnu mere farverigt, nuanceret og levende? Som udvikler omsorgen og forståelsen for os selv og andre. Og hvad hvis kærligheden, forbindelsen og nærværet intet har at gøre med, at vi oplever verden forskelligt?DET PRAKTISKE


MÅLGRUPPE: Workshoppen er primært tiltænkt par


TID

Efteråret 2024 TBA


STED: Workshoppen foregår Stjernevej 5, 2300 København S


TILMELDING

Skriv jer op som interesserede på mail@sannearvin.dk


SPØRGSMÅL: Har I spørgsmål i forbindelse med workshoppen, er I altid velkomne til at ringe eller skrive til mig.

Se kontaktinfo nederst


WORKSHOPHOLDEREN

Jeg hedder Sanne Bech Arvin og arbejder til daglig med kommunikation og formidling,

hvilket jeg har gjort de sidste 18 år.

I sommeren 2023 blev jeg færdig som 3P coach hos 3P-skolen.

De seneste 10 år har jeg beskæftiget mig med relationer, meditation

og tantariske principper gennem kurser, mentorforløb og festivaler.

TIDLIGERE WORKSHOPS


STÅ STÆRKT I DIG SELV

- STÅ STÆRKT I DINE RELATIONER


I vores relationer leder vi ofte efter følelser som forbundethed, sanselighed og kærlighed. I denne workshop vender vi blikket indad mod vores egen kraft og undersøger, hvor dybt vi kan møde disse følelser og længsler i os selv.

 

WORK SHOPPEN: MØD DIN EGEN STYRKE


På workshoppen vil du få mulighed for at undersøge styrken i din egen livskraft og sanselighed.

På to dage skaber vi et trygt og legende laboratorium, hvor du gennem oplæg, samtaler, øvelser og kanalisering får nye perspektiver på din egen kraft, kærlighed og sanselighed.

Med det udgangspunkt vil vi lege med, hvordan vi kan gå ud i verden og møde andre – stærkt og forbundet.

 

LIVSKRAFT OG INTIMITET

På workshoppen sætter vi bl.a. fokus på begrebet intimitet, sensualitet og vitalitet som en del af vores indre livskraft.

Ofte forbinder vi sensualitet og erotik med sex og partnerskab. Vi reserverer denne indre kraft til særlige tidspunkter og ’intime’ rum. For mange kan denne erotiske energi også være forbundet med noget skamfuldt. Men dykker vi dybere, opdager vi at denne essentielle personlige sansning er i os altid og kan vendes til en styrke - partner eller ej. I workshoppen vil vi bl.a. gå på opdagelse i den erotiske kraft som en indre kilde til vitalitet og livskraft.

 

STED

Sankt Peders Stræde 28c, 1453 København


FORPLEJNING

Der er te, kaffe, frugt og chokolade med i workshoppen.

Vi holder en fælles spisepause under workshoppen, hvor I kan finde mange forskellige spisesteder ligeuden for døren 

eller selv medbringe mad


TILMELDING

Find billetter her


SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål i forbindelse med workshoppen, er I altid velkomne til at ringe eller skrive til Sanne eller Nomi.

Se kontaktinfo nederst på denne side og til Nomi på www.lettinglife.dk


WORKSHOPHOLDERNE

På workshoppen tager vi et fælles udgangspunkt i det psykologiske paradigme - ’De tre principper’.
Kort fortalt forklarer ’De tre principper’ at livet ikke er noget vi er ofre for, men noget vi er medskabere af. Livet opleves altid indefra og ud gennem os. Når vi ser livet fra denne forståelse er vi bevidste om, at livet opleves gennem vores tanker, og at vi kan vælge, hvilket perspektiv vi ser på livet med. Forståelsen peger på, at vi allerede har, hvad vi har brug for til at være i livet og for at opleve mental sundhed, glæde, kærlighed og styrke.


Derudover hentes inspiration fra kanalisering, biodynamisk kranio-sakral terapi, energiarbejde og den tantriske verden.WORKSHOP: FORDYBELSE OG NÆRVÆR I RELATIONER

- En rejse ind i legen, lysten og nuet


De fleste af os længes efter en dybere forbindelse til hinanden. Uden om hverdagens mange gøremål, ind i nærvær i nuet, livskraften

og med alt det vi selv og den anden er lige nu.

 

INTIMITETEN, HVERDAGEN OG RUTINERNE

Det kan være svært at opleve den rene, nærværende forbindelse, når hverdagen ræser derudaf.

Når relationen måske ikke er helt ny mere, og man synes, man har oplevet alt sammen.

 

Intimiteten kan blive rutinepræget eller følge et ’program’, der plejer at virke.

Vi synes, vi kender vores egne og hinandens præferencer og måder at røre på, og vi kender vores egen og den andens lyst.

Det kan være svært at gå på opdagelse sammen på ny, forblive nysgerrig og lade os lede af, hvor intimiteten tager os hen.


ET MØDE I INTIMITET OG LEG

 

Børn i fri leg er eksperter i at mærke, hvad der vækker nysgerrighed og lyst fra øjeblik til øjeblik. En gåtur i skoven kan udvikle sig til spontane fangelege, pinde på vejen bliver til svær og fægtekamp, eller en pludselig langvarig fordybelse i en bille på vejen. Intet planlagt hjemmefra, men det hele vokser ud af den lyst, der vækkes i nuet. Mange voksne har mistet kontakten til den rene lyst og leg i nuet. Vi har lært, hvordan vi bør være tæt på hinanden, hvad vi bør have lyst og ikke lyst til. og så har vi lært, at det vi gør har et mål. Vi er altså ofte ikke nærværende i nuet, men i gang med at udføre det vi har planlagt med et særligt mål for øje.

På denne workshop skal vi i kontakt med legen, lysten og glæden ved nærværet og hinanden i nuet igen.

 

DET KAN I FORVENTE

I denne workshop undersøger vi sammen nye veje til intimitet og nærvær i parforholdet, med base i en psykologisk forståelse af, at vi oplever verden indefra og med inspiration fra tantriske øvelser. Vi opdager på ny, hvad berøring, intimitet og dyb forbindelse egentlig er. Vi skal turde lege igen, udtrykke og undersøge hvor glæden og lysten tager os hen i nuet i en tryg ramme, hvor et nej modtages lige så kærligt som det store livfyldte JA. Det handler ikke kun om seksualitet, men om selve forbindelsen til os selv og hinanden.  Gennem meditation og øvelser skal vi finde nye veje til intimitet, forbindelse og berøring. Alle øvelser er med tøj på, men kan inspirere til nye veje både i hverdagen og de mere intime dele af parforholdet.


DET PRAKTISKE


MÅLGRUPPE Workshoppen er primært tiltænkt par


TID TBA


STED Workshoppen foregår i smukke lokaler hos Salig på Østerbro i København.

Her er gode muligheder for offentlig transport og parkering.


FORPLEJNING Der er te, kaffe, frugt og chokolade med i workshoppen.

Vi holder en fælles spisepause under workshoppen, hvor I kan bestilles en poke bowl (115 kr. per pers)

 eller selv medbringe mad 


PRIS  Early bird  450 kr. pr. person.

Herafter 550 kr. pr pers.SPØRGSMÅL Har I spørgsmål i forbindelse med workshoppen, er I altid velkomne til at ringe eller skrive til mig.

Se kontaktinfo nederst


WORKSHOPHOLDEREN

Jeg hedder Sanne Bech Arvin og arbejder til daglig med kommunikation og formidling,

hvilket jeg har gjort de sidste 18 år.

I sommeren 2023 blev jeg færdig som coach i mental sundhed hos 3P-skolen.

De seneste 10 år har jeg beskæftiget mig med relationer, meditation

og tantariske principper gennem kurser, mentorforløb og festivaler.

 

 

 


DET SIGER TIDLIGERE DELTAGERE


En virkelig god, dyb, sjov, dejlig og lærerig oplevelseJeg er blevet mere klar over, hvad jeg selv vil og kan være mere tydelig ift. min partnerJeg har lært, at jeg skal lege meget mere!Det blev hurtigt et trygt og legende rum , så det med at huske at lege og overgive sig til nuet og hinanden(Opdagede du noget nyt?) Helt sikkert , især det med at sige til og fra er okay og er faktisk gjort af kærlighed ! Samt være mere legene i vores parforhold.At alting ikke behøver iTALEsættes. Jeg skal lege og endda ‘slåsse’ lidt med min kæreste - der ligger noget guld og venter der.Hvor meget jeg i nuet kunne mærke mine behovDet føles meget stærkt at mærke den andens energi og den forbundethed, der følger fremfor at connecte med ord
Sanne er fantastisk til at skabe et trygt rum, samt en fantastisk formidler og vejviserEminent! Intet mindre. Nærværende, klarhed i tale og virkelig god til at “holde” et kærligt og trygt rum som også var sjovt og underholdende. Og at møde deltagerne i forståelse og nænsomhed.ENORMT tryghedsskabende. Hun lavede et vidunderligt varmt og trygt rum